Mastodon Mastodon in English
Odpiralni čas: četrtek in petek 16:00-20:00, sobota 10:00-16:00. Muzej je zaprt ob nedeljah in vseh praznikih.
Back to all Post

Nov meetup za navdušence nad umetno inteligenco

Vabljeni v torek, 25.10., v Računalniški muzej na klepet o vsemogočnih nevronskih mrežah.

Klub domačih AI varilcev je skupnost inženirjev, ki navdušeno uporabljamo naravni jezik za programiranje AI. Klub se redno srečuje, da bi delil ideje in delal na projektih, katerih cilj je narediti umetno inteligenco bolj uporabno in dostopno vsem. Člani kluba neprestano raziskujejo nove načine uporabe umetne inteligence, da bi naša življenja postala lažja in učinkovitejša, in vedno radi delijo svoje ugotovitve s preostalo skupnostjo. Če želite izvedeti več o tem, kako z umetno inteligenco izboljšati svoje življenje, potem je klub domačih AI varilcev idealen kraj za vas.

… tole je rezultat verige treh dobro odmerjenih “promptov” ali iztočnic za sisteme umetne inteligence, ki so letos dosegli nov nivo kvalitete in popularnosti. Tisoči programerjev po svetu se igrajo z njimi in razvijajo intuicijo za dobre iztočnice za pisanje kode, slikanje slik, animiranje videov. 

V torek, 25.10.2022 ob 18:00 vabimo v Računalniški muzej vse takšne pionirje na spoznavno srečanje, kjer bomo predstavili nekaj letošnjih zanimivih presežkov, predvsem pa se pogovarjali kam to pelje in kako vozit.

(slika ustvarjena z mini Dall-e)

Add Your Comment