Mastodon Mastodon in English
Odpiralni čas: četrtek in petek 16:00-20:00, sobota 10:00-16:00. Muzej je zaprt ob nedeljah in vseh praznikih.

<Geek Gala 2023/>

Vabljeni na 1. letni Geek Gala

dobrodelni večer v podporo Računalniškega muzeja

Ne glede na to ali si raje nadenete črn smoking ali črn t-shirt, je to dogodek za vas, prijatelji Računalniškega muzeja, ki razumete pomembnost ohranjanja digitalne dediščine in soustvarjanja tehnologij prihodnosti.

Velikanski uspeh prvega leta delovanja na naši novi muzejski lokaciji bomo navdušeno praznovali z vami, ker si želimo, da postanete del našega popotovanja v še bolj neverjetne sezone, ki prihajajo. 

Kot drage prijatelje muzeja vas vabimo, da nam pomagate to prihodnost tudi uresničiti!

Pridite na torto, a ostanite zaradi družbene odgovornosti

Na to posebno rojstnodnevno praznovanje vas vabimo ne samo zato, da se z nami posladkate s slastno torto, temveč da vam približamo odgovornost s katero pristopamo k širši družbi. Naš muzej je nastal na podalgi 19 let ljubezni, truda in prostovoljskega dela. 16. junja 2022 smo z največjim ponosom široko odprli vrata lastne muzejske stavbe.

Večer navdušenja, navdiha in tovarištva

S svojo udeležbo boste ne le del našega slavnostnega praznovanja, ampak boste izkazali predanost poslanstvu, ki skrbi, da se bodo prihodnje generacije lahko učile iz preteklosti in tvorno oblikovale digitalen svet prihodnosti.

Skupaj lahko ostanemo v prvih frontnih linijah ohranjanja digitalne dediščine, razvoja tehnološkega izobraževanja in negovanja globjega razumevanja širokega nabora možnosti in priložnosti, ki nas čakajo.

1. letni Geek Gala dobrodelni dogodek za prijatelje Računalniškega muzeja

Datum:

Torek 20. 6. 2023

Ura:

18:00 – 22:00

Vstopnina:

100 eur donacija

S podporo delovanja naše ga muzeja pomagate ohranjati bogato zgodovino digitalne tehnologije in njenega globokega učinka na družbo in prihodnje generacije! 

Društvo računalniški muzej, Celovška cesta 111, SI-1000

IBAN:

SI56 6100 0000 5080 916